roto kiegészítők

Széles áruválasztékkal várjuk telephelyünkön 

Kedvező árak

Rugalmas kiszolgálás

Redőnyök

Minden évszakban tökéletes védelem

A Roto redőnyök tökéletes fényzárást biztosítanak és minden évszakban óvják tetőterét az időjárás viszontagságaitól. A hőmérséklet szabályozása mellett védelmet nyújt a zajok és a jégeső ellen is. A redőny nyitott ablaknál is gond nélkül használható, mivel a redőnysín az ablakszárnytól függetlenül mozog. A dupla falú lamellák garantálják a védelmet az időjárás negatív hatásai ellen. A lapos redőnyház optikailag elegáns megjelenést kölcsönöz és harmonikusan illeszkedik a tetőbe. Ikerbeépítés esetén is gond nélkül egymás mellé szerelhető. A redőny 230V motorja nagyfokú terhelhetőséget garantál. Igény szerint a falikapcsolóval vagy rádiós vezérlés is rendelhető. Utólagos beépítés esetén tökéletes megoldás a szolármodullal szerelt kivitel, hiszen ebben az esetben a redőny működéséhez áram nem szükséges.

elektromos külső hővédő roló

Hővédelem gombnyomásra

Egyszerű, kényelmes és esztétikus megoldást szeretne? Tetőterében nyáron elviselhetetlenül meleg van? Szeretné, hogy ne kelljen teljesen elsötétíteni a szobát ahhoz, hogy hűvösebb legyen? Válassza az elektromos hővédő rolót. Ha nem a fény, hanem a hőség ellen keresünk védelmet, akkor az elektromos hővédő roló jelenti a tökéletes megoldást. A napsugarak 95 %-át kiszűri, mielőtt azok az üvegfelületet elérnék, így kellemes klímát biztosít. A szellőztetés nem jelent problémát: az elektromos külső hővédő roló az ablakszárny minden pozíciójában akadálytalanul használható.

manuális külső hővédő roló

Hatékony hővédelem

Tetőterében nyáron elviselhetetlenül meleg van? Szeretné, hogy ne kelljen teljesen elsötétíteni a szobát ahhoz, hogy kedvezőbb legyen a hőmérséklet? Válassza a hővédő rolót manuális kivitelben.  A Roto manuális külső hővédő roló sűrű szövésű, üvegszállal erősített anyaga hatékonyan véd a túlzott hőhatás ellen. A roló még azelőtt kiszűri a napsugarakat, hogy azok az üvegfelületet felmelegítenék.

belső rolók

Stílusos megoldások

Funkcionalitás, széles szín-, és típusválaszték. Nem csak a fény mennyiségét szabályozhatja könnyedén, de otthonában is egyedi hangulatot teremthet árnyékolóinkkal. Alapkivitel: kedvező áron az ablakszárnyra szerelt roló három különböző pozícióban rögzíthető, szabályozva a lakótérbe jutó fényt. Exkluzív kivitel: több kényelmet és a fény erősségének rugalmas szabályozását kínálja, tetszőleges ponton rögzíthető.

Teljes sötétítést szeretne? Szeretne nyugodtan pihenni, vagy megnézni egy filmet napközben? Fényzáró rolónk minderre tökéletes megoldást kínál.

A harmonika roló széleskörű felhasználást és kombinációs lehetőséget biztosít. Duó kivitel esetén a fényáteresztő és fényzáró szövetek szabadon variálhatóak.

reluxa

Tartós megoldás párás helyiségekben

A lamellák szöge tetszőlegesen, egyszerűen állítható. A reluxa, anyagának köszönhetően, kiválóan alkalmas párás helyiségek, fürdőszobák vagy konyhák árnyékolására. Kizárja az erős napsugárzást, viszont a lamellák szögének állításával egyszerűen szabályozható a beáramló fény mennyisége. A lamellák 18 különböző színben kaphatók, fehér vagy alumínium profillal.

1 + 13 =

telefon:

+36 30 237 8794

E-mail:

steindach@gmail.com

Telephely:

Csopak, Falukertje u. 4.