FAKRO tetőtéri ablakok

A tetőtéri ablakok nem csak kényelmes használatot, de stílusos megjelenést, hatékony funkcionalitást és biztonságot nyújtanak. A gondos tervezésnek köszönhetően bőséges mennyiségű természetes fényt és friss levegőt biztosítanak tetőtéri ablakaink, a megfelelő energetikai egyensúly mellett. Az innovatív terméktulajdonságok bevezetésével mára a FAKRO megoldásai iparágigi szabvánnyá váltak.

Az olyan funkciók, mint az automata szellőzés, ami optimális mennyiségű friss levegőt biztosít, vagy a biztonságtechnikai szempontból úttörő, betöréssel szembeni védelmet biztosító topSafe® rendszer a jövőt hozta el a mába, míg a környezettudatos, fenntartható technológiának köszönhetően a FAKRO az egyik legenergiahatékonyabb tetőablakot alkotta meg.

A FAKRO széles termékválasztéka segítségével a padlásteret élhető, komfortos tetőtérré formálja át. A kínálatunkban megtalálhatóak felnyíló és billenő tetőtéri ablakok, térdfalablakok, felülvilágítók, füstelvezetők, tetőkijárati felülvilágító ablakok is. Ezeket egészítik ki reluxáink, külső és belső redőnyeink, napellenző rolóink és Z-WAVE távvezérlő rendszereink.

Felnyíló-billenő preSelect tetőablakok

Középen billenő tetőablakok

Nedvességnek fokozottan ellenálló tetőablakok

Középen billenő tetőablakok Z-WAVE elektromos vezérléssel

Tetőablakok nagyfokú energiatakarékossággal

Tetőtéri ablakok betöréssel szembeni védelemmel

Íves tetőablakok

Megemelt forgástengelyű tetőablakok

Panoráma ablakok

Tetőerkély ablakok

Terdfal ablak kombinációk

Sorolt tetőablakok

Speciális íves vagy háromszög ablakok

Egyedi tetőablakok

4 + 5 =

telefon:

+36 30 237 8794

E-mail:

steindach@gmail.com

Telephely:

Csopak, Falukertje u. 4.